Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

Başkanımız Dr.Ömer Selim ALAN'ın 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı

07 Mart 2022

Başkanımız Dr.Ömer Selim ALAN'ın 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı

 

Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir açıklama yayımladı. Kadınların, hayatın her alanında yaşama yön vererek, sevgi dolu yürekleri ile hoşgörü ve fedakarlığı temsil ettiklerini ifade eden Başkan Alan yapmış olduğu yazılı açıklamasında şu görüşlerine yer verdi:


“Varlıklarıyla hayatımızın her alanında fedakârlığı ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatı olup, yaşama yön veren, bizleri dünyaya getiren, yetiştiren, eğiten, sevgi dolu yürekleriyle bir an olsun bile yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımızdır. Aile kurumunun temelini oluşturan, değerlerimizin temsilcisi ve koruyucusu olan kadınlarımız yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillenmesine büyük katkı sağlamaktadırlar. Yerel yönetimler olarak her şeyin en iyisine layık olan kadınlarımız için çalışmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit analarımız ve değerli eşleri olmak üzere sevginin, şefkatin, özverinin simgesi olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü canıgönülden kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı günler temenni ediyorum.’